Advertisement

Erkan Petekkaya : Erkan Petekkaya Photos News And Videos Trivia And Quotes Famousfix : Eğitim hayatını mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, sonrasında bostancı ortaokulu, fenerbahçe lisesi ve anadolu üniversitesi devlet.

Erkan Petekkaya : Erkan Petekkaya Photos News And Videos Trivia And Quotes Famousfix : Eğitim hayatını mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, sonrasında bostancı ortaokulu, fenerbahçe lisesi ve anadolu üniversitesi devlet.. Erkan petekkaya 1994 yılında kamera şakalarıyla televizton dünyasındaki kariyerine giriş yaptı. Bu yolla içerik ve reklamları. Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında elazığ'da dünyaya gelmiştir. Erkan petekkaya boyu, kaç yaşında? Eğitim hayatını mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, sonrasında bostancı ortaokulu, fenerbahçe lisesi ve anadolu üniversitesi devlet.

Erkan petekkaya kimdir, beyaz gelincik, hanımın çiftliği, öyle bir geçer zaman ki ve hanımeli sokağı gibi türk televizyonlarının en başarılı yapımlarında karşımıza çıkan türk dizi oyuncusu. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 tarihinde elazığ'da dünyaya geldi. Erkan petekkaya, 1993 yılından beri kadrolu devlet tiyatroları oyuncusudur. Anadolu üniversitesi devlet konservatuarı'nı kazanan erkan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Her delikanlı dizisinin seyyar kahramanı.

18 Erkan Petekkaya Ideen Weste
18 Erkan Petekkaya Ideen Weste from i.pinimg.com
Fenerbahçe lisesi'nden mezun olan erkan petekkaya, koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Boyu 1.89 cm, kilosu 78, burcu ise yay'dır. Her delikanlı dizisinin seyyar kahramanı. Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında elazığ'da dünyaya gelmiştir. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 tarihinde elazığ'da dünyaya geldi. 1994 ylında kamera şakası programı ile. 11 aralık 1970, elazığ), türk oyuncudur. Erkan petekkaya adlı kişinin biyografisi :

Her delikanlı dizisinin seyyar kahramanı.

Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan. Boyu 1.89 cm, kilosu 78, burcu ise yay'dır. Gel dese aşk‏ @geldeseaskatvde 28 мар. Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında elazığ'da dünyaya gelmiştir. Anadolu üniversitesi devlet konservatuarı'nı kazanan erkan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Fenerbahçe lisesi'nden mezun olan erkan petekkaya, koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. 35,943 likes · 5,407 talking about this. Erkan petekkaya haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. 07.04.2016 resmi instagram hesabı : Erkan petekkaya kimdir, beyaz gelincik, hanımın çiftliği, öyle bir geçer zaman ki ve hanımeli sokağı gibi türk televizyonlarının en başarılı yapımlarında karşımıza çıkan türk dizi oyuncusu. 1994 ylında kamera şakası programı ile. Erkan petekkaya kimdir, hayatı ve biyografisi. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında, elazığ'da dünyaya geldi.

Самые новые твиты от erkan petekkaya (@_erkanpetekkaya): 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. Erkan petekkaya kırmızı oda delikanlı sadi karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Erkan petekkaya/эркан петеккая запись закреплена. Erkan petekkaya boyu, kaç yaşında?

Erkan Petekkaya
Erkan Petekkaya from i.pinimg.com
Erkan petekkaya , erkan petekkaya biyografi , erkan petekkaya hayatı, erkan petekkaya özgeçmişi , erkan petekkaya hakkında , erkan petekkaya doğum yeri , erkan petekkaya fotoğraf. Fenerbahçe lisesi'nden mezun olan erkan petekkaya, koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Erkan petekkaya/эркан петеккая запись закреплена. Anadolu üniversitesi devlet konservatuarı'nı kazanan erkan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Erkan petekkaya, 1993 yılından beri kadrolu devlet tiyatroları oyuncusudur. Erkan petekkaya, dizi ve sinema oyuncusu. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir.

Didem petekkaya ile 2003 yılında dünya evine giren yakışıklı oyuncunun bu evlilikten bir de cem cano isminde erkek çocuğu oldu.

Erkan petekkaya adlı kişinin biyografisi : 07.04.2016 resmi instagram hesabı : 1994 ylında kamera şakası programı ile. Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. @erkan petekkaya —the official page join for support turkish series actress director. Erkan petekkaya kırmızı oda delikanlı sadi karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Erkan petekkaya, 2019'da ekranlara gelen vurgun dizisinde kemal vardar karakterini canlandırdı. Biz ve ortaklarımız çerezler gibi teknolojiler kullanıyoruz ve size en iyi çevrimiçi hizmeti sunabilmek adına internet tarama verileri topluyoruz. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 tarihinde elazığ'da dünyaya geldi. Erkan petekkaya kimdir, beyaz gelincik, hanımın çiftliği, öyle bir geçer zaman ki ve hanımeli sokağı gibi türk televizyonlarının en başarılı yapımlarında karşımıza çıkan türk dizi oyuncusu. Erkan petekkaya, dizi ve sinema oyuncusu. 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır.

Erkan petekkaya kırmızı oda delikanlı sadi karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Erkan petekkaya, 2019'da ekranlara gelen vurgun dizisinde kemal vardar karakterini canlandırdı. Ünlü oyuncu erkan petekkaya bu hafta i̇bo show'un özel bölümünün konuklarından biri. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 tarihinde elazığ'da dünyaya geldi. Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında elazığ'da dünyaya gelmiştir.

1
1 from
Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. 07.04.2016 resmi instagram hesabı : Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 tarihinde elazığ'da dünyaya geldi. Didem petekkaya ile evli olan başarılı oyuncunun cem cano petekkaya isminde bir evladı var. Erkan petekkaya kimdir, beyaz gelincik, hanımın çiftliği, öyle bir geçer zaman ki ve hanımeli sokağı gibi türk televizyonlarının en başarılı yapımlarında karşımıza çıkan türk dizi oyuncusu. Bu yolla içerik ve reklamları. Ünlü oyuncu erkan petekkaya bu hafta i̇bo show'un özel bölümünün konuklarından biri. 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır.

Erkan petekkaya adlı kişinin biyografisi :

Erkan petekkaya/эркан петеккая запись закреплена. Erkan petekkaya (born 11 december 1970) is a turkish actor. Bu yolla içerik ve reklamları. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. Aslen diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ da doğdu. Erkan petekkaya kırmızı oda delikanlı sadi karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Born 11 december 1970) is a turkish actor. Didem petekkaya ile evli olan başarılı oyuncunun cem cano petekkaya isminde bir evladı var. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında güzel günler dizisiyle devam etti. Erkan petekkaya'nın yaşını soruyorsanız erkan petekkaya'nın doğum tarihi 11 aralık 1970 yılıdır. Erkan petekkaya 1993 tarihinden itibaren devlet tiyatrolarında kadrolu olarak çalışmıştır. 11 aralık 1970, elazığ), türk oyuncudur. Erkan petekkaya 1994 yılında kamera şakalarıyla televizton dünyasındaki kariyerine giriş yaptı.

Posting Komentar

0 Komentar